ΕΛΑΣ: Κοινή ευρωπαϊκή επιχείρηση επιστροφής υπηκόων Γεωργίας στη χώρα τους
Διαδικασία επιστροφής μεταναστών που δεν δικαιούνται άσυλο στις χώρες τους
INTIME NEWSMε ειδική πτήση τσάρτερ από τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος» Γεωργιανοί υπήκοοι επεστράφησαν στη χώρα καταγωγής τους, στο πλαίσιο κοινής ευρωπαϊκής επιχείρησης.
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Στην επιχείρηση επιστροφής των αλλοδαπών, που διοργανώθηκε από την Ελλάδα, μέσω της Ελληνικής Αστυνομίας, με την οικονομική στήριξη και συντονισμό του Οργανισμού της Ευρωπαϊκής Συνοριοφυλακής και Ακτοφυλακής FRONTEX, συμμετείχε και η Κύπρος.»
Ειδικότερα, επιστράφηκαν συνολικά 25 υπήκοοι Γεωργίας, ενώ σε όλη τη διάρκεια της επιχείρησης συμμετείχαν αστυνομικοί συνοδοί, ιατρός, εκπρόσωποι του Συνηγόρου του Πολίτη, καθώς και εκπρόσωπος, παρατηρητής, διερμηνέας και αστυνομικοί συνοδοί του FRONTEX.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ηράκλειο: Σύλληψη δύο διακινητών που μετέφεραν 58 μετανάστες στα παράλια της Κρήτης
«Έσπρωχναν» μετανάστες στην Ευρώπη με πλαστά έγγραφα - Η «ταρίφα» και ο «τζίρος» του κυκλώματος
Κλείνουν τρεις δομές φιλοξενίας - Εξοικονομούνται περισσότερα από 3,5 εκατ. ευρώ
Επιστροφή ενοικίου: Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή τροποποιητικής δήλωσης
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές των συντάξεων - Πόσο και ποιοι κερδίζουν από τις αυξήσεις
01:00
Πότε θα πληρωθεί η 6η δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιοι θα πάρουν αναδρομικά
00:30
Συναγερμός για κρούσμα μηνιγγίτιδας σε μαθήτρια λυκείου στα Χανιά
23:59