Συλλήψεις καταζητούμενων στον συνοριακό σταθμό Κακαβιάς και στην Άρτα
Στη σύλληψη τριών ατόμων σε βάρος των οποίων είχαν εκδοθεί εντάλματα, καθώς ήταν καταζητούμενοι για σοβαρά αδικήματα, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές στην Κακαβιά και την Άρτα.
Οι δύο Αλβανοί που πιάστηκαν χθες το βράδυ στον συνοριακό σταθμό της Κακαβιάς ήταν καταζητούμενοι με εντάλματα σύλληψης, σε Ελλάδα και Βέλγιο.
Πρόκειται για έναν 67χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης από τον ανακριτή Πρωτοδικείου Πειραιά, για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας.
Ο δεύτερος συλληφθείς είναι ένας 48χρονος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης των βελγικών αρχών για το αδίκημα της «παράνομης κράτησης με απειλή θανάτου – απόπειρας εκβιασμού σε συμμορία με απειλή όπλων».
Οι δύο συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου Κακαβιάς σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιωαννίνων.
Επίσης συνελήφθη χθες βράδυ στην Άρτα, ένας 33χρονος Πακιστανός ο οποίος είχε τιμωρηθεί σε κάθειρξης 9 ετών και 5.500 ευρώ χρηματική ποινή, για υπόθεση ναρκωτικών και πλαστογραφία το 2021 στην Αθήνα.
SPONSORED
Η BYD θέλει να ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη
09:15
Marina Handovic: Στρατηγικός ο ρόλος της Ελλάδας στις διεθνείς δραστηριότητες της Mondelez
09:03
Τραγωδία στα Καλάβρυτα: 55χρονος Βρετανός πήγε τη σύζυγό του στο νοσοκομείο και κατέρρευσε
08:58
ΟΠΕΚΕΠΕ: Βίντεο και φωτογραφίες από την επιχείρηση «Θερισμός» - Πώς έβγαλαν 2,5 εκατ. σε 5 χρόνια
08:58