Εκτός κινδύνου ο ένας από τους δύο σοβαρά τραυματίες από την έκρηξη στο πεδίο βολής στο Παλαιοχώρι
Ασθενοφόρο
EUROKINISSIΕκτός κινδύνου βρίσκεται ο ένας από τους δύο σοβαρά τραυματίες από την έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (11/4) κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης κατασχεμένων κροτίδων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο πεδίο βολής Παλαιοχωρίου του νομού Ηλείας.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας: «Αξιωματικός ειδικότητας Τεχνικού Οπλουργού (ΤΟΠ), της 117 Πτέρυγας Μάχης (117ΠΜ), κατά τη διάρκεια εξουδετέρωσης κατασχεμένων κροτίδων της Ελληνικής Αστυνομίας, στο Πεδίο Βολής Παλαιοχωρίου του Νομού Ηλείας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο.
Ο εν λόγω Αξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, συνοδευόμενος από προσωπικό της 117ΠΜ.
Έπειτα από αξιολόγηση του περιστατικού από τους αρμόδιους ιατρούς, διαπιστώθηκε ότι δεν συντρέχει κίνδυνος για την υγεία του.
Κατόπιν συνεννόησης με το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας, μεταφέρεται συνοδευόμενος από ιατρικό προσωπικό της Μονάδας, στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών για περαιτέρω εξετάσεις».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Έκρηξη στο πεδίο βολής στο στρατόπεδο του Παλαιοχωρίου Ηλείας - Τρεις σοβαρά τραυματίες
«Ενεργή Μάχη»: Ενίσχυση έως 3.000 ευρώ στους εθελοντές πυροσβέστες - Αυξάνεται το όριο ηλικίας
19:50
«Όχι» από τη Γερουσία σε νέες επιθέσεις από τον Τραμπ στη Βενεζουέλα
19:42
Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: Αγρότες: Ανοίγουν σταδιακά τους δρόμους και προσέρχονται στο ραντεβού της Τρίτης με τον Μητσοτάκη
19:36
Θήβα: Άνοιξε ο δρόμος μετά την ένταση στο αγροτικό μπλόκο (vid)
19:27