Ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις «Αιγιαλός 1/25» και «Λαίλαψ 25» του Πολεμικού Ναυτικού
Οι εθνικές ασκήσεις «Αιγιαλός 1/25» και «Λαίλαψ 25» του Πολεμικού Ναυτικού, διεξήχθησαν από την Δευτέρα 7 έως και σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή κεντρικού, βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στις ασκήσεις συμμετείχαν μονάδες των διοικήσεων, φρεγατών, ταχέων σκαφών, υποβρυχίων, αμφιβίων δυνάμεων, πλοίων επιτήρησης καθώς και ελικόπτερα της Αεροπορίας Ναυτικού και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πολεμικό Ναυτικό
Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του Αρχηγείου Στόλου, με σκοπό την αξιολόγηση της επιχειρησιακής σχεδίασης, καθώς και τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πολεμικό Ναυτικό

Πολεμικό Ναυτικό

Πολεμικό Ναυτικό
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ηνίοχος 2025»: Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανδραβίδα - Συμμετείχαν αεροσκάφη από 12 χώρες
Το Starray EM-i είναι το καινούργιο plug-in υβριδικό της Geely
09:28
Λωρίδα της Γάζας: Εννέα νεκροί από ισραηλινά πλήγματα - Ανάμεσα τους τρία παιδιά
09:28
Θεσσαλονίκη: 26χρονος καταγγέλθηκε για βιασμό 15χρονου σε εγκαταλελειμμένο κτήριο - Τραβούσε βίντεο
09:24
Ψηφίζεται το νομοσχέδιο για το μεταναστευτικό: Άδειες διαμονής, ΜΚΟ και βαριές ποινές σε διακινητές
09:18