Ολοκληρώθηκαν οι ασκήσεις «Αιγιαλός 1/25» και «Λαίλαψ 25» του Πολεμικού Ναυτικού
Οι εθνικές ασκήσεις «Αιγιαλός 1/25» και «Λαίλαψ 25» του Πολεμικού Ναυτικού, διεξήχθησαν από την Δευτέρα 7 έως και σήμερα, Παρασκευή 11 Απριλίου, στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή κεντρικού, βορειοανατολικού Αιγαίου, καθώς και στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή νότια της Πελοποννήσου.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, στις ασκήσεις συμμετείχαν μονάδες των διοικήσεων, φρεγατών, ταχέων σκαφών, υποβρυχίων, αμφιβίων δυνάμεων, πλοίων επιτήρησης καθώς και ελικόπτερα της Αεροπορίας Ναυτικού και αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας.

Πολεμικό Ναυτικό
Οι εκπαιδεύσεις πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου προγράμματος επιχειρησιακής εκπαίδευσης των μονάδων του Αρχηγείου Στόλου, με σκοπό την αξιολόγηση της επιχειρησιακής σχεδίασης, καθώς και τη διατήρηση και περαιτέρω επαύξηση της επιχειρησιακής ετοιμότητας και μαχητικής ικανότητας των συμμετεχόντων, προστίθεται στην ανακοίνωση.

Πολεμικό Ναυτικό

Πολεμικό Ναυτικό

Πολεμικό Ναυτικό
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
«Ηνίοχος 2025»: Εντυπωσιακές εικόνες από την Ανδραβίδα - Συμμετείχαν αεροσκάφη από 12 χώρες
SPONSORED
Μητσοτάκης για έκθεση Κομισιόν: «Επίσημο τέλος κάθε επιτήρησης για την χώρα»
16:04
BofA: Ευκαιρίες στην ευρωπαϊκή αγορά ομολόγων παρά τις γεωπολιτικές εντάσεις
16:04
Νέες συμβάσεις της Naval Group με ελληνικές εταιρείες για το πρόγραμμα των φρεγατών FDI
15:57
Μεγάλη φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στον Ασπρόπυργο - Στη μάχη πέντε ελικόπτερα
15:51