Πάτρα: Κάταγμα κρανίου υπέστη 13χρονος που συμμετείχε σε challenge - Η ανάρτηση του υπουργού Υγείας
Το Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα
INTIMEΜε κάταγμα στο κρανίο νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Πάτρας, ένας 13χρονος μαθητής ο οποίος συμμετείχε σε challenge.
Το παιδί νοσηλεύεται σε καλή κατάσταση με τους γιατρούς να το έχουν υποβάλλει σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις.
Την δυσάρεστη είδηση του τραυματισμού του 13χρονου γνωστοποίησε ο υπουργός υγείας Άδωνις Γεωργιάδης με ανάρτηση του στο Χ.
«Ενημέρωση από ΓΝ Παίδων Καραμανδάνειο. Νοσηλεύεται παιδί με κάταγμα κρανίου 13 χρονών μετά από τσάλεντζ που αντί να προσγειωθεί με τα πόδια προσγειώθηκε με το κεφάλι. Έχουν γίνει όλες οι προβλεπόμενες εξετάσεις. Είναι σε καλή κατάσταση….όλο αυτό εξελίσσεται σε μία μάστιγα. Προστατέψτε τα παιδιά σας», αναφέρει στο tweet του ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Αγρότες Δ. Αχαΐας κατά συναδέλφων τους: Υποκινούμενοι κομματικά προσήλθαν στον διάλογο
16:17
Βόλος: Άνδρας απειλούσε να πέσει από τον τρίτο όροφο του Γενικού Νοσοκομείου
16:11
Γαλλία: Ραγδαία πτώση των γεννήσεων για πρώτη φορά μετά τη λήξη του Β´ Παγκοσμίου Πολέμου
16:03
Βερολίνο: Εισήγηση για την αποστολή γερμανικών και ευρωπαϊκών δυνάμεων στη Γροιλανδία
16:02