ΕΛΛΑΔΑ

Χειροπέδες σε διαρρήκτη στην Αμαλιάδα - Χρησιμοποιούσε ανυψωτικό μηχανισμό για τις κλοπές

Χειροπέδες σε διαρρήκτη στην Αμαλιάδα - Χρησιμοποιούσε ανυψωτικό μηχανισμό για τις κλοπές
Διαρρήκτης (φωτογραφία αρχείου) FREEPIK

Στη σύλληψη ενός άνδρα που διέπραττε διαρήξεις σε καταστήματα στην Αμαλιάδα με την βοήθεια μάλιστα ανυψωτικού μηχανισμού προχώρησε το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ήλιδας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης στις 12 Απριλίου διέρρηξε κατάστημα τροφίμων και αφαίρεσε το συρτάρι της ταμειακής μηχανής, το οποίο περιείχε 70 ευρώ.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στις 9 Απριλίου, είχε διαρρήξει κατάστημα ζωοτροφών, αφαιρώντας 40 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Κατά τη σύλληψή του, οι αστυνομικοί εντόπισαν στην κατοχή του έναν ανυψωτικό μηχανισμό, τον οποίο φέρεται να χρησιμοποιούσε για τη διευκόλυνση των διαρρήξεων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, στην Παράλληλη Έδρα Αμαλιάδας. Οι έρευνες συνεχίζονται για το ενδεχόμενο εμπλοκής του και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις στην περιοχή.