Ρυμουλκό πλοίο προσέκρουσε σε δεξαμενόπλοιο στο λιμάνι του Πειραιά - Προκλήθηκαν υλικές ζημιές
Φωτογραφία αρχείου
INTIME NEWS / ΒΑΡΑΚΛΑΣ ΜΙΧΑΛΗΣΥλικές ζημιές σε δεξαμενόπλοιο προκάλεσε η πρόσκρουση με ρυμουλκό πλοίο στο αγκυροβόλιο του Πειραιά το πρωί της Κυριακής (13/4).
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν το ρυμουλκό πλοίο ελληνικής σημαίας με ρυμουλκούμενο πλωτό γερανό, κατά τη διέλευσή του δυτικά του αγκυροβολίου Πειραιά, ακούμπησε στην αριστερή παρειά του δεξαμενόπλοιου επίσης ελληνικής σημαίας.
Σώα τα μέλη των πληρωμάτων
Σύμφωνα με το Λιμενικό, το δεξαμενόπλοιο παραμένει στο αγκυροβόλιο του λιμανιού του Πειραιά, χωρίς φορτίου, με 25 άτομα πλήρωμα, ενώ το ρυμουλκό που είχε τέσσερα άτομα πλήρωμα, κατέπλευσαν με ασφάλεια σε ναυπηγείο στη Σαλαμίνα. Από το περιστατικό δεν αναφέρθηκε τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του δεξαμενόπλοιου μέχρι την προσκόμιση πιστοποιητικού αξιοπλοΐας από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, ενώ η Λιμενική Αρχή της Σαλαμίνας προέβη αντίστοιχα στην απαγόρευση απόπλου του ρυμουλκού.
Αφροδίτη Νέστορα: Με εγκαύματα σε χέρια και πόδια - Μάχη στη ΜΕΘ για τη μητέρα της
14:40
ΟΠΕΚΕΠΕ: Πέντε εγκληματικές οργανώσεις, ζημιά 69 εκατ., 94 συλλήψεις
14:35
Θεσσαλονίκη: Πώς έγινε η εμπρηστική επίθεση στην οικία της Αφροδίτης Νέστορα
14:33
Βρετανία: Χρηματοδοτικό κενό 4,7 δισεκ. λιρών στην άμυνα αφήνει πίσω του ο Στάρμερ
14:20