Στασινός για Attica Bank: Αν προκύψουν ευθύνες, θα προσφύγουμε στη Δικαιοσύνη
«Αν ο κ. Σπίρτζης, ως πρόεδρος του ΤΕΕ γνώριζε πράγματα για την Τράπεζα Αττικής και δεν ζήτησε την παρέμβαση της ΤτΕ, ενδεχομένως να έχει ευθύνες. Αν, όμως, ζήτησε την παρέμβαση της ΤτΕ, αλλά αυτή δεν το έπραξε, τότε δεν έχει ευθύνες» δήλωσε ο νυν πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.
Την ίδια στιγμή, ο Στασινός, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, πρόσθεσε ότι το ΤΕΕ θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, αν από τα πορίσματα προκύπτουν ευθύνες για μέλη του, που εκπροσωπούσαν το ΤΣΜΕΔΕ στο ΔΣ της Τράπεζας Αττικής.
«Για μένα, η Τράπεζα Αττικής είναι ένα μαύρο κουτί και η νέα διοίκηση του ΤΕΕ θα αναζητήσει ευθύνες όπου κι αν υπάρχουν» ανέφερε ο κ. Στασινός, ενώ διευκρίνισε ότι ο ίδιος είχε καταψηφίσει την απόφαση του ΤΕΕ, επί διοίκησης Σπίρτζη το 2014, να συμμετάσχει το Επιμελητήριο με 300 εκατ. ευρώ στην αύξηση του μετοχικού Κεφαλαίου της Attica Bank.
Επίσης, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ανέφερε ότι το ΤΣΜΕΔΕ έχει καταθέσεις, ύψους 70-80 εκατ., στην Τράπεζα Αττικής, υποστηρίζοντας ότι δεν κινδυνεύουν οι συντάξεις των μηχανικών.
Καυγάς μεταξύ αστυνομικών στην Ακρόπολη με εκατέρωθεν μηνύσεις - Διατάχθηκε ΕΔΕ
17:25
Συμβουλές για την ασφάλεια των τροφίμων στο πασχαλινό τραπέζι από τον ΕΦΕΤ
17:23
ΣΚΡΑΤΣ: Μεγάλος νικητής σε κατάστημα Allwyn της Πάτρας - Θα λαμβάνει 50.000 ευρώ κάθε μήνα για τους επόμενους 24 μήνες
17:19
Το Ιράν απειλεί να βυθίσει όλη την περιοχή «στο σκοτάδι» και να κλείσει το Μπαμπ ελ Μαντέμπ
17:18