Eλικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού μετέφερε ασθενή από πλοίο με τουρκική σημαία
Στην Καλαμάτα μετέφερε ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού ένα μέλος πληρώματος πλοίου που έπλεε νότια της Πελοποννήσου και το οποίο έχριζε νοσηλείας.
Τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 13 Απριλίου, ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού τύπου S70B Aegean Hawk, κατόπιν αιτήματος του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης, πραγματοποίησε επιτυχημένη αεροδιακομιδή μέλους του πληρώματος από πλοίο μεταφοράς εμπορευματοκιβωτίων, σημαίας Τουρκίας, που έπλεε 50 ναυτικά μίλια νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου.
Όπως ανακοινώθηκε από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού, ο ασθενής μεταφέρθηκε στο αεροδρόμιο Καλαμάτας, όπου παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου σε επικοινωνία με Τραμπ: «Εμείς θα συνεχίσουμε να χτυπάμε Ιράν και Λίβανο»
21:05
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Χατζηδάκης: Οι μειώσεις στα καύσιμα θα περάσουν απευθείας στην τσέπη του καταναλωτή (vid)
20:59
ΚΟΣΜΟΣ
Νετανιάχου: «Συνεχίζουμε να χτυπάμε Ιράν και Λίβανο» - Τραμπ: «Ευκαιρία για συμφωνία με Τεχεράνη» (Liveblog)
20:50
ΕΛΛΑΔΑ
Δίκη Τεμπών: Φιάσκο η πρεμιέρα - Ένταση, οργή και αναβολή για την 1η Απριλίου (vids)
20:43
ΚΟΣΜΟΣ