Θεσσαλονίκη: Κατασχέθηκαν πάνω από 14.500 λαθραία πακέτα τσιγάρα σε σπίτι 61χρονου
Χιλιάδες πακέτα λαθραίων τσιγάρων κατείχε άνδρας, 61 ετών, που φαίνεται να διακινούσε παράνομα καπνικά προϊόντα και συνελήφθη ύστερα από αστυνομική έρευνα, στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνολικά κατασχέθηκαν από το σπίτι του 14.650 πακέτα τσιγάρα και 290 συσκευασίες καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού Δημοσίου.
Εκτός από τα καπνικά προϊόντα κατασχέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ως μέσο τέλεσης της παράνομης δράσης του. Ο συλληφθείς οδηγείται στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα ανάρτηση Τραμπ για τη Βενεζουέλα: Αυτοαποκαλείται «προσωρινός πρόεδρος» της χώρας
09:10
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Χρυσές Σφαίρες 2026: Ο Τιμοτέ Σαλαμέ απόλυτος νικητής - Κέρδισε και τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο
09:08
ΚΟΣΜΟΣ
«Είμαστε έθνος ανεξάρτητο» απαντά ο πρόεδρος της Κούβας στην προειδοποίηση Τραμπ «κλείστε συμφωνία πριν είναι αργά»
08:58
ΚΟΣΜΟΣ
Ρομπίνα Αμινιάν: Η νέα Μαχσά Αμινί του Ιράν - Την πυροβόλησαν στο κεφάλι, δεν επέτρεψαν την ταφή της
08:52
ΚΟΣΜΟΣ