Προφυλακίστηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 7χρονου κοριτσιού στη Ρόδο
Προφυλακίστηκε ο 80χρονος Γάλλος παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού στη Ρόδο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σε ελληνικές φυλακές μέχρι να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη, όπως αποφασίστηκε μετά την απολογία του στην ανακριτική αρχή για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης κάτω των 12 ετών.
Ο δικηγόρος του ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να παρουσιάζεται τακτικά σε αρμόδιες αρχές (αστυνομία ή ελληνική πρεσβεία), στη Γαλλία, κάτι που δεν έγινε δεκτό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε εύρημα που συνηγορούσε στην στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, ενώ η ψυχιατρική γνωμάτευση που κατέθεσε η πλευρά του Γάλλου δεν απέτρεψε την απόφαση των αρμόδιων δικαστικών αρχών για την προσωρινή κράτησή του.
SPONSORED
Κοινωνικός Τουρισμός για συνταξιούχους: Ποιοι είναι οι 25.000 δικαιούχοι
01:00
ΔΥΠΑ: Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο - Αναλυτικές πληροφορίες
00:30
Ελλάδα - Ιταλία 0-1: Η «γαλανόλευκη» άφησε υποσχέσεις παρά τη φιλική ήττα
23:58
Πάνω από ένα εκατ. άνθρωποι γέμισαν τους δρόμους της Μαδρίτης για τον Πάπα Λέοντα
23:47