Προφυλακίστηκε ο παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος 7χρονου κοριτσιού στη Ρόδο
Προφυλακίστηκε ο 80χρονος Γάλλος παιδίατρος που κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ενός 7χρονου κοριτσιού στη Ρόδο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί σε ελληνικές φυλακές μέχρι να δικαστεί από την ελληνική δικαιοσύνη, όπως αποφασίστηκε μετά την απολογία του στην ανακριτική αρχή για το αδίκημα του βιασμού ανήλικης κάτω των 12 ετών.
Ο δικηγόρος του ζήτησε να αφεθεί ελεύθερος υπό τον όρο να παρουσιάζεται τακτικά σε αρμόδιες αρχές (αστυνομία ή ελληνική πρεσβεία), στη Γαλλία, κάτι που δεν έγινε δεκτό, όπως μεταδίδει η ΕΡΤ.
Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε εύρημα που συνηγορούσε στην στοιχειοθέτηση της κατηγορίας, ενώ η ψυχιατρική γνωμάτευση που κατέθεσε η πλευρά του Γάλλου δεν απέτρεψε την απόφαση των αρμόδιων δικαστικών αρχών για την προσωρινή κράτησή του.
Στους δρόμους τα ταξί στην περιφέρεια - Μέχρι τα ξημερώματα του Σαββάτου η απεργία στην Αττική
10:27
ΥΠΕΞ του Ομάν: Ο πόλεμος με το Ιράν το «σοβαρότερο λάθος» της κυβέρνησης Τραμπ
10:24
Νέα BMW i3: Η Σειρά 3 αλλάζει εποχή και γίνεται ηλεκτρική
10:15
Η ώρα των επιτοκίων: Τι θα αποφασίσει η ΕΚΤ - Το «παράδειγμα» της Fed
10:14