Σύλληψη γαμπρού και πεθερού για διακίνηση ναρκωτικών στη Θεσσαλονίκη
Χειροπέδες σε συλληφθέντα
Pexels (φωτογραφία αρχείου)Χειροπέδες πέρασαν σε δύο άνδρες οι αρχές Βέροιας και Θεσσαλονίκης για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Πρόκειται για πεθερό και γαμπρό ηλικίας 54 και 37 ετών στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν ηρωίνη και σημαντικό χρηματικό ποσό.
Οι δύο συλλήψεις των διακινητών έγινε στη δυτική Θεσσαλονίκη με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Ακύλα».
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι των δύο ανδρών από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Βέροιας με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Χαλκιδικής εντόπισαν ποσότητες ηρωίνης, κοφτάκι και χρήματα.

Τα κατασχεθέντα από την ομάδα δίωξης ναρκωτικών Βέροιας
ΕΛ.ΑΣΣυγκεκριμένα οι αστυνομικοί βρήκαν:
43,15 γραμμάρια ηρωίνης,
ένα μεταλλικό κοφτάκι (τανάλια) με υπολείμματα ηρωίνης,
2 κινητά τηλέφωνα και
το χρηματικό ποσό των -1.150- ευρώ.
Τα προαναφερθέντα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Μπαράζ επαφών Παπασταύρου για την ενέργεια στις ΗΠΑ - Τι συζητήθηκε
09:40
Οι νεότερες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική - Άνοιξε η αριστερή λωρίδα στην Αθηνών - Κορίνθου
09:33
Κίνδυνος υπερχείλισης του ποταμού Σαραντάπορου στην Ελευσίνα από την κακοκαιρια Byron
09:23
Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι της Καλαμάτας: Σώος ο 86χρονος οδηγός του
09:19