Νεκρή 27χρονη οδηγός στη Φωκίδα: Έπεσε σε γκρεμό καταλήγοντας στη θάλασσα
Ασθενοφόρο και περιπολικό σε τροχαίο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Νέα τραγωδία στην άσφαλτο με μια 27χρονη γυναίκα να χάνει της ζωή της στη Φωκίδα, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε έπεσε σε γκρεμό και κατέληξε στη θάλασσα.
Σύμφωνα με το tempo24 το θανατηφόρο τροχαίο έγινε στον Κλοβινό Φωκίδας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 27χρονη εξετράπη της πορείας του στο δρόμο Ιτέας – Αντιρρίου, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και έπεσε στον γκρεμό βάθους 40-50 μέτρων.
Διερχόμενοι οδηγοί ενημέρωσαν το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου και την Πυροσβεστική Ναυπάκτου, με δυνάμεiς να φτάνουν άμεσα στο σημείο. Για τον απεγκλωβισμό της σορού χρειάστηκε η συνδρομή πυροσβεστών με βάρκες.

Το αυτοκίνητο της 27χρονης που κατέληξε στη θάλασσα
tempo24Η σορός της οδηγού μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ναυπάκτου. Τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διερευνά το αστυνομικό τμήμα Ευπαλίου.
SPONSORED
Ποια η προθεσμία για τις αιτήσεις κατάταξης ΑΣΕΠ υποψηφίων εκπαιδευτικών
01:00
Αντίστροφη μέτρηση για τις παιδικές κατασκηνώσεις της ΔΥΠΑ - Πώς θα κάνετε αίτηση
00:30
Μπαχρέιν: Ισόβια σε εννέα κατηγορούμενους για «συνεργασία με το Ιράν»
23:56
Ρούμπιο: H Χεζμπολάχ επιδιώκει να ξαναβυθίσει τον Λίβανο «στο χάος»
23:44