Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων από τη Θεσσαλονίκη - Καθυστερήσεις στα διόδια Μαλγάρων
Διόδια Μαλγάρων
ΑΠΕ-ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)Κορυφώνεται σήμερα Μεγάλη Παρασκευή (18/04) η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα και από τη Θεσσαλονίκη με την κίνηση στους δρόμους που οδηγούν εκτός του κλεινόν άστυ να είναι μποτιλιαρισμένοι.
Οι οδηγοί θα πρέπει να είναι «οπλισμένοι» με πολύ υπομονή καθώς τα οχήματα κινούνται με απελπιστικά αργούς ρυθμούς ενώ στα διόδια των Μαλγάρων καταγράφεται μεγάλη καθυστέρηση.
Ήδη από νωρίς το πρωί η κίνηση στα διόδια Μαλγάρων παρουσιάζει ιδιαίτερη καθυστέρηση, ενώ μέχρι τώρα στο ρεύμα εξόδου από τη Θεσσαλονίκη, ο αριθμός των οχημάτων που έχουν καταμετρηθεί αγγίζει τα 27.000 οχήματα, με αποτέλεσμα κατά διαστήματα να ανοίγουν οι μπάρες των διοδίων, για ελεύθερη διέλευση των ΙΧ, προκειμένου να αποσυμφορηθεί η κατάσταση.
Στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη ο αριθμός των ΙΧ αγγίζει περίπου τις 20.000 .
Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός πως εφέτος έχει αυξηθεί ο αριθμός της διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια στη Βόρεια Ελλάδα για τις ημέρες του Πάσχα, καθώς στα οχήματα έχει προστεθεί και μεγάλος όγκος επισκεπτών από τα Βαλκάνια.
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε έρχεται η επόμενη δόση - Τι ισχύει για τις πληρωμές μέσω IBAN
03:00
Ο «χάρτης» των πληρωμών από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως τις 16 Ιανουαρίου
02:00
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30