Τραυματίστηκε 14χρονος από κροτίδα στη Βοιωτία - Συλλήψεις σε Μύκονο και Θήρα
Τραυματισμοί αλλά και συλλήψεις για χρήση κροτίδων σημειώθηκαν και φέτος το Πάσχα σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας.
Ενδεικτικά σύμφωνα με την ΕΡΤ, το πρωί της Μ. Πέμπτης στις Θεσπιές Βοιωτίας, ένας 14χρονος -όπως είπε στους αστυνομικούς- βρήκε την κροτίδα στο δρόμο και την στιγμή που την περιεργάζονταν αυτή ανεφλέγη, γεγονός που του προκάλεσε έγκαυμα στο αριστερό χέρι.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε από την μητέρα του στο νοσοκομείο Θήβας, του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ διακομίστηκε στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί του περιποιήθηκαν το τραύμα και αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Στη Μύκονο συνελήφθησαν ένας 60χρονος και ένας 45χρονος, καθώς στα δύο βιβλιοπωλεία του διατηρούσαν, εντοπίστηκαν 3.778 βεγγαλικά και κροτίδες και 2.250 αθύρματα, αντίστοιχα.
Στο Καμάρι Θήρας συνελήφθη 66χρονος καθώς εντοπίστηκαν στο σπίτι του 5.558 κροτίδες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Προσοχή με τις κροτίδες και τα βεγγαλικά το Πάσχα - Οι συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ.
Χαμόγελο του Παιδιού: «Τα βεγγαλικά και οι κροτίδες δεν είναι παιχνίδια αλλά άκρως επικίνδυνα υλικά»
Συνελήφθη 18χρονος για διακίνηση κροτίδων και ναρκωτικών - Τι εντόπισαν οι Αρχές
Τρία άτομα εγκλωβίστηκαν στον Ψηλορείτη - Επιτυχής επιχείρηση διάσωσης
09:25
Εγκλωβισμένοι στη Γαύδο μαθητές από σχολείο της Βούλας - Πιθανή η επιστροφή τους με φρεγάτα του Πολεμικού Ναυτικού (vid)
09:18
ΥΠΕΞ για το μπλόκο στον Λατίνο Πατριάρχη Ιεροσολύμων: Το status quo του Παναγίου Τάφου πρέπει να γίνει σεβαστό από όλους
09:17
Παναγόπουλος: Θα είμαι υποψήφιος για την προεδρία ΓΣΕΕ - Δεν είχα υποχρέωση να υποβάλω Πόθεν Έσχες
09:16