Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 65χρονος που πήγε να βάλει καύσιμα και τυλίχθηκε στις φλόγες
Ανανεώθηκε:
Διάδρομος νοσοκομείου
INTIME NEWSΣε σοβαρή κατάσταση και με εκτεταμένα εγκαύματα νοσηλεύεται ένας 65χρονος άνδρας στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου Ηρακλείου, έπειτα από σοβαρό ατύχημα με εύφλεκτο υλικό στην ενδοχώρα του Ηρακλείου.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τις 16:00 το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου σε χωριό της ενδοχώρας του Ηρακλείου, όταν ο άνδρας επιχείρησε να βάλει καύσιμα σε ένα γεωργικό μηχάνημα, με αποτέλεσμα να σημειωθεί ανάφλεξη και να τυλιχτεί στις φλόγες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr υπέστη εγκαύματα στον κορμό, στο πρόσωπο και στα άνω άκρα, με την κατάστασή του να κρίνεται σοβαρή.
Αμέσως κινητοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, και ο τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν και τον μετέφεραν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο με ασθενοφόρο: Στο χειρουργείο η 53χρονη πεζή - Η κατάσταση υγείας των τραυματιών
Τροχαίο με ασθενοφόρο στην Αθήνα: Διασωληνωμένη στη ΜΕΘ η 78χρονη
Ποιοι άνεργοι 18-29 ετών μπορούν να ενταχθούν στο πρόγραμμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ
03:00
Επίδομα παιδιού: Ξεκίνησε η καταβολή της 6ης δόσης - Ποιοι το δικαιούνται αναδρομικά
02:00
Ενοίκιο: Ποιοι θα λάβουν τριπλή επιστροφή το 2026
01:00
Αργίες Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς: Πώς αμοίβονται όσοι εργάζονται
00:30