Βγήκαν τα μαχαίρια σε γιορτινό τραπέζι στο Ρέθυμνο – Δύο άτομα στο νοσοκομείο
Ανανεώθηκε:
Περιπολικό της αστυνομίας
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSIΣτο νοσοκομείο Ρεθύμνου νοσηλεύονται δύο άτομα, πατέρας και γιος Αλβανικής καταγωγής, μετά από τραύματα που προκλήθηκαν στη διάρκεια του γιορτινού τραπεζιού νωρίς το απόγευμα.
Για άγνωστους λόγους πατέρας, γιος και γαμπρός διαπληκτίστηκαν με αποτέλεσμα σύμφωνα με την ΕΡΤ, να καταλήξουν και οι τρεις στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου.
Ο πατέρας φέρει βαριά τραύματα. Ο γιος φέρει τραύμα στο λαιμό από αιχμηρό αντικείμενο και μετά το χειρουργείο νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα εντατικής θεραπείας.
Ο γαμπρός έχει τραυματιστεί ελαφρά και δεν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο. Οι αστυνομικές αρχές ερευνούν το περιστατικό ενώ δεν έχει γίνει ξεκάθαρο αν τα τραύματα των εμπλεκομένων έχουν προκληθεί από μαχαίρι ή από τζάμι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κινδυνεύει να χάσει τα δάκτυλά του ο 15χρονος που τραυματίστηκε από φωτοβολίδα στην Κάλυμνο
Αντίστροφη μέτρηση για την επιχορήγηση βιβλίων ΔΥΠΑ - Πάνω από 120.000 vouchers έως σήμερα
04:00
Πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher
03:00
Τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Ποια τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για ανέργους - Ποιοι οι δικαιούχοι
01:00