Προσφέρθηκαν 1.300 πασχαλινά «γεύματα αγάπης» στον Δήμο Αθηναίων
Το πασχαλινό γεύμα που ετοίμαστε ο Δήμος Αθηναίων
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSIΣτο πλευρό των κατοίκων της Αθήνας που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη βρέθηκε ο Δήμος Αθηναίων την Κυριακή του Πάσχα, προσφέροντας 1.300 πασχαλινά «γεύματα αγάπης».
Το πασχαλινό γεύμα αγάπης πρόσφερε το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων (Κ.Υ.Α.Δ.Α.) στις εγκαταστάσεις του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ Ρουφ και εκεί βρέθηκε και ο Δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας.
Ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με τους πολίτες, συνομίλησε μαζί τους και κάθισε μαζί τους στο γεύμα, το οποίο πλαισιώθηκε και από μουσική.
Ο δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας
Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Κάτοικος του Δήμου Αθηναίων
Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI
Κάτοικοι της Αθήνας στους οποίους μοιράστηκαν πασχαλινά γεύματα από τον Δήμο Αθηναίων
Πηγή: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI«Στο δήμο της Αθήνας είμαστε όλοι μια οικογένεια» ανέφερε σε δήλωσή του ο Χάρης Δούκας σε δήλωση του, συμπληρώνοντας πως από τον δήμος προσφέρθηκαν «1.300 πασχαλινά γεύματα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη όπως εξάλλου κάνει και σε καθημερινή βάση».
SPONSORED
Σε μια σπηλιά της Νότιας Αφρικής ανακαλύφθηκε η παλαιότερη απόδειξη χρήσης της φωτιάς
19:12
Παρουσία Χαρδαλιά τα εγκαίνια του ανακαινισμένου γηπέδου «Μιχάλης Κρητικόπουλος» στην Καισαριανή
19:07
Ο Παναγιώτης Ρέτσος στο Allwyn Game Time: Το νέο ξεκίνημα της Εθνικής και οι πιο δύσκολοι αντίπαλοί
19:01
Κυνήγι θησαυρού στη Φινλανδία με έπαθλο χρυσό αξίας 23.000 ευρώ
18:56