Αγρίνιο: Συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί για την απόδραση των κρατουμένων
Περιπολικό της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΛΥΔΙΑ ΣΙΩΡΗΡαγδαίες είναι οι εξελίξεις αναφορικά με την απόδραση των δύο κρατουμένων από τα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο, ανήμερα Κυριακής του Πάσχα, 20 Απριλίου.
Σύμφωνα με το tempo24, συνελήφθησαν δύο αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με τα καθήκοντα της υπηρεσίας των κρατητηρίων και αύριο, Δευτέρα του Πάσχα, θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.
Στο μεταξύ διατάχθηκε η διενέργεια ΕΔΕ για τους δύο αστυνομικούς, την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη οι έρευνες της Αστυνομίας στο Αγρίνιο, αλλά και την ευρύτερη περιοχή, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ατόμων, ηλικίας 18 και 20 ετών αντίστοιχα, που απέδρασαν από τα κρατητήρια.
Ποιοι είναι οι κρατούμενοι που απέδρασαν
Οι δύο κρατούμενοι είχαν συλληφθεί στις 13 Απριλίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.
Μαζί τους είχε συλληφθεί ακόμη ένα άτομο, ενώ με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμη δύο άνδρες, τα πλήρη στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές.
Οι πέντε κατηγορούμενοι στις 12 Απριλίου, τα ξημερώματα, στο Αγρίνιο, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ΑΤΜ, αφαιρώντας εξαρτήματα και μέρη του, τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κοντά στις οικίες τους.
Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM
SPONSORED
Η Τζάνετ Τζάκσον θα δώσει συναυλία στο Heritage Live Festival στο Ηνωμένο Βασίλειο
12:52
Πυρά από το Ιράν κατά της ΕΕ: «Υποκριτική και απερίσκεπτη» η στάση των Βρυξελλών
12:43
ΔΕΗ: Διατηρεί σταθερό το πράσινο τιμολόγιο και τον Ιούνιο
12:33
Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων - Σε επιφυλακή η Τροχαία
12:22