Αγρίνιο: Κενά ασφαλείας στις φυλακές από τις οποίες απέδρασαν κρατούμενοι - ΕΔΕ για δύο αστυνομικούς
Αστυνομικός
EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ (φωτογραφία αρχείου)Το κατώφλι του Εισαγγελέα αναμένεται να περάσουν σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα (21/4) οι δύο αστυνομικοί που ήταν επιφορτισμένοι με την φύλαξη των κρατητηρίων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας, στο Αγρίνιο.
Οι δύο αστυνομικοί βρίσκονται αντιμέτωποι με βαρύτατο κατηγορητήριο, ενώ σε βάρος τους διατάχθηκε η διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης.
«Άφαντοι» οι δραπέτες
Σε εξέλιξη βρίσκεται στο μεταξύ η έρευνα των τοπικών Αρχών για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο ατόμων, ηλικίας 18 και 20 ετών αντίστοιχα, που απέδρασαν από τα κρατητήρια.
Για κλοπή είχαν συλληφθεί οι κρατούμενοι που απέδρασαν
Οι δύο κρατούμενοι είχαν συλληφθεί στις 13 Απριλίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου, κατηγορούμενοι για διακεκριμένη κλοπή.
Μαζί τους είχε συλληφθεί ακόμη ένα άτομο, ενώ με τις ίδιες κατηγορίες βαρύνονται ακόμη δύο άνδρες, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, αλλά μέχρι και σήμερα δεν έχουν εντοπιστεί από τις Αρχές.
Οι πέντε κατηγορούμενοι στις 12 Απριλίου, στο Αγρίνιο, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ΑΤΜ, αφαιρώντας εξαρτήματα και μέρη του, τα οποία εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν κοντά στις οικίες τους.
Οι συλληφθέντες είχαν οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγρίνιο: Το «έσκασαν» από τα κρατητήρια οι δύο νεαροί που είχαν συλληφθεί για απόπειρα διάρρηξης ATM
Αναφορές για καπνό πάνω από τον τομέα όπου βρίσκεται η πρεσβεία των ΗΠΑ στο Κουβέιτ
08:28
Όταν τα Όσκαρ άγγιξαν την κορυφή: Γιατί η τελετή του 1998 παραμένει ανεπανάληπτη
08:27
Νέα μαρτυρία Ελληνίδας στο Ντουμπάι για τις εκρήξεις: «Σείστηκε όλο το σπίτι, πετάχτηκα από το κρεβάτι»
08:25
Ανησυχητικός αριθμός μικροπλαστικών βρέθηκε σε όγκους καρκίνου του προστάτη
08:17