Ηράκλειο: Γάλλος τουρίστας βρέθηκε στα κρατητήρια αντί για το Παρίσι - Άναψε τσιγάρο στο αεροδρόμιο
Ανανεώθηκε:
Το αεροδρόμιο «Νίκος Καζαντζάκης» στο Ηράκλειο.
EurokinissiΣτο κρατητήριο αντί για την πτήση του κατέληξε ένας 35χρονος Γάλλος το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα (21/4), αφού αποφάσισε να καπνίσει πριν την επιβίβασή του στο αεροπλάνο, με το οποίο θα επέστρεφε στο Παρίσι.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος, ήθελε να απολαύσει ένα τσιγάρο, ακριβώς πριν την πτήση του και έτσι όταν αποβιβάστηκε από το λεωφορείο, που μετέφερε τους επιβάτες στην πίστα του αεροδρομίου, αποφάσισε να καπνίσει.
Το προσωπικό του αεροδρομίου, όπως αναφέρει το creta24.gr ενημέρωσε το ΑΤ του αερολιμένα, ενώ και ο κυβερνήτης του αεροσκάφους του απαγόρευσε να επιβιβαστεί.
Ο άνδρας συνελήφθη και του επιβλήθηκε το σχετικό πρόστιμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Χειροπέδες σε 43χρονο που έκλεβε αποσκευές από το «Ελ. Βενιζέλος»
SPONSORED
ΧΡΗΜΑ
Kοινωνικός τουρισμός για 25.000 συνταξιούχους: Ποια η προθεσμία - Πώς υποβάλλετε αίτηση
01:00
ΧΡΗΜΑ
Αντίστροφη μέτρηση για τo Youth Pass 2026 - Πότε ολοκληρώνεται η καταβολή των ποσών
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
«Δεν θα βασιλεύσω στην Ουγγαρία»: Ενθουσιασμός στην πρώτη ομιλία του νέου πρωθυπουργού Πέτερ Μαγιάρ (pics&vid)
23:58
ΚΟΣΜΟΣ
Συμβούλιο στην Ιαπωνία ψηφίζει για την απομάκρυνση δημάρχου - Είναι αναίσθητος μήνες
23:48
ΚΟΣΜΟΣ