«Τέλος» στην καλοκαιρία του Πάσχα - Μπόρες από το απόγευμα και σε Αττική
Συννεφιά πάνω από την Αθήνα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSIΣυννεφιά και τοπικές βροχές διαδέχονται από το μεσημέρι της Τρίτης του Πάσχα (22/4) την καλοκαιρία που επικράτησε τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με τον μετεωρολόγο Τάσο Αρνιακό.
Τα καιρικά αυτά φαινόμενα θα επηρεάσουν κυρίως τις ηπειρωτικές περιοχές της χώρας και συγκεκριμένα την Ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο.
Αργότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου στον τηλεοπτικό σταθμό του ANT1, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα.
Παρά τη μεταβολή του καιρού, οι θερμοκρασίες θα «επιμείνουν» σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας τους 22 έως και 25 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά, ενώ στις νησιωτικές περιοχές τους 21 με 23 βαθμούς Κελσίου.
Συννεφιά επικρατεί από το πρωί της Τρίτης (22/4) στην Αττική, οι οποίες το μεσημέρι θα πυκνώσουν και θα συνοδευτούν από τοπικές βροχές και μπόρες μικρής διάρκειας. Παρόμοιες καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν και στη Θεσσαλονίκη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλλάζει ο καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες σε όλη τη χώρα - Πόσο θα κρατήσουν
SPONSORED
Κατασκηνωτικό πρόγραμμα της ΔΥΠΑ: Έως πότε παρατείνεται η περίοδος των ενστάσεων
02:00
Διαθήκες: Τι αλλάζει από τον Σεπτέμβριο - Ποια τα δικαιώματα των κληρονόμων
01:00
Πάνω από 100 εργαστήρια συμβουλευτικής τον Ιούνιο από την ΔΥΠΑ - Όλες οι πληροφορίες
00:30
Ουζμπεκιστάν : Έξι νεκροί και επτά τραυματίες από έκρηξη σε σταθμό υγροποιημένου αερίου
23:57