Διαρροή επικίνδυνου χημικού υλικού στον Ασπρόπυργο
Συναγερμός σήμανε στον Ασπρόπυργο το απόγευμα της Τετάρτης έπειτα από διαρροή επικίνδυνου χημικού υλικού σε αποθήκες εταιρείας διανομής εμπορευμάτων στην οδό Μεγαρίδος.
Η περιοχή παρέμεινε για αρκετές ώρες αποκλεισμένη και σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η ουσία που διέρρευσε από δεξαμενή είναι η φορμαλδεΰδη (μεθανάλη).
Το περιστατικό σημειώθηκε όταν έπεσε στο έδαφος μία δεξαμενή με αποτέλεσμα να διαρρεύσει το επικίνδυνο χημικό υλικό. Στο σημείο έφθασε η Πυροσβεστική, ειδικά εκπαιδευμένοι άνδρες της ΕΜΑΚ με στολές για την αντιμετώπιση περιστατικών με επικίνδυνα χημικά και υπάλληλοι της περιβαλλοντικής εταιρίας.
Οι πυροσβέστες έριξαν πάνω από το υγρό αδρανή υλικά (πριονίδι) για να απορροφηθεί το υγρό και λίγη ώρα αργότερα ο συναγερμός έληξε.
Φάμελλος: Το υπερπλεόνασμα να δοθεί για αναστολή ΦΠΑ σε τρόφιμα-φάρμακα, μείωση ΕΦΚ και 13η σύνταξη
16:15
Τηλεφωνική επικοινωνία της Τζόρτζια Μελόνι με τoν νικητή των βουλγαρικών εκλογών Ρούμεν Ράντεφ
16:14
ΚΕΔΕ: Έντονες επιφυλάξεις για τις σχεδιαζόμενες αλλαγές στο προσωπικό των κοινωνικών δομών των δήμων
16:02
KKE: «Μέρισμα κοροϊδίας» από τη φοροληστεία τα νέα μέτρα στήριξης
16:00