Ηράκλειο: Εργαζόμενος σε φούρνο κινδυνεύει με ακρωτηριασμό - Εγκλωβίστηκε το χέρι του σε ζυμωτήριο
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Μάχη για να σώσουν το χέρι ενός 50χρονου άνδρα του οποίου τα δύο δάκτυλα εγκλωβίστηκαν σε ζυμωτήριο φούρνου δίνουν οι γιατροί του νοσοκομείου ΠΑΓΝΗ, στο Ηράκλειο της Κρήτης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:30 σήμερα το πρωί της Πέμπτης (24/04) όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες το ένα χέρι του εργαζόμενου, εγκλωβίστηκε στο μηχάνημα ζυμωτήριο.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να σπεύδουν στον φούρνο στην περιοχή των Πατελών επιχειρώντας να σταματήσουν την αιμορραγία του άνδρα ηλικίας περίπου 50 ετών.
Εσπευσμένα μετέφεραν τον 50χρονο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου με τους γιατρούς να τον μεταφέρουν στο χειρουργείο, προκειμένου να σωθούν τα δύο δάκτυλα του ανθρώπου και να αποφευχθεί ο ακρωτηριασμός.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, οι γιατροί δίνουν μάχη στο νοσοκομείο προκειμένου να σώσουν τα δάχτυλα του άτυχου 50χρονου.
Η Αστυνομία διεξάγει έρευνα αναφορικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Γαστούνη: 57χρονος βρέθηκε νεκρός σε ποιμνιοστάσιο - Έφερε τραύμα από κυνηγετικό όπλο στο κεφάλι
20:46
Προφυλακιστέοι επτά από τους εννέα κατηγορούμενους για την κοκαΐνη σε σχολεία των βορείων προαστίων
20:40
Συνελήφθη 66χρονος στην Νίκαια - Στο σπίτι του βρέθηκαν όπλα, τέιζερ και φυσίγγια
20:34
Ουγγαρία: Ο Όρμπαν επανεξελέξη πρόεδρος του Fidesz παρά τη συντριπτική ήττα στις εκλογές
20:22