Σοβαρό ατύχημα για τη Ρίκα Διαλυνά: «Κόπηκε στα δύο μέρος της σπονδυλικής μου στήλης»
Η Ρίκα Διαλυνά
ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSIΣοβαρό τραυματισμό είχε η γνωστή ηθοποιός Ρίκα Διαλυνά στο σπίτι της στο Ηράκλειο Κρήτης, μετά από πτώση.
«Έπεσα σαν σανίδα. Άκαμπτη, χωρίς να λυγίσει ούτε χέρι ούτε πόδι. Ένα πράγμα πρωτοφανές. Πρωτόγνωρο στα χρονικά είπαν οι γιατροί. Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Το μόνο που κατάλαβα είναι ότι δεν μπορούσα να κουνηθώ και πονούσα φρικτά. Φοβήθηκα ότι θα πεθάνω» όπως αποκάλυψε η ίδια.
Αμέσως η κόρη της κάλεσε ασθενοφόρο, το οποίο και την μετέφερε στην ορθοπεδική κλινική στο νοσοκομείο του Ηρακλείου, όπου και παρέμεινε για δύο ημέρες.
«Ήταν δύο μερόνυχτα με φρικτούς πόνους. Βασανιστήριο. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι μέρος της σπονδυλικής μου στήλης κόπηκε στα δύο. Από καθαρή τύχη και για ελάχιστα χιλιοστά δεν κόπηκε ο νωτιαίος μυελός και να μείνω για πάντα ανάπηρη. Με έβαλαν αμέσως μέσα στα σίδερα, όπου και παραμένω για άλλες είκοσι ημέρες» δήλωσε η κα Διαλυνά στην Espresso.
Ανέφερε επίσης ότι στη συνέχεια θα υποβληθεί σε νέο ακτινολογικό έλεγχο «για να δουν οι γιατροί εάν τελικά τα κατάγματα που συνέτριψαν τη σπονδυλική μου στήλη έχουν δέσει».
Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό λόγω τροχαίου - Χαμηλές ταχύτητες σε κέντρο και Αττική Οδό
08:20
Ελληνοτουρκικά: Το τετ α τετ Μητσοτάκη – Φιντάν και το επόμενο ραντεβού στην Άγκυρα
08:20
Οργή στη Μινεάπολη μετά τον θάνατο 37χρονης από πυρά αξιωματικού της ICE – Κατηγορίες για υπέρμετρη βία και πολιτική σύγκρουση (vids)
08:10
Με συμμετοχή ρεκόρ «σφραγίστηκε» από τους μετόχους το deal της συνένωσης ΟΠΑΠ - Allwyn
08:00