Άραξος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Αερολέσχης Πατρών μέσα σε χωράφι
Σε αναγκαστική προσγείωση προχώρησε αεροσκάφος της Αερολέσχης Πατρών νότια από το αεροδρόμιο του Αράξου, το απόγευμα του Σαββάτου (26/4). Όπως αναφέρει το tempo24.news, το αεροσκάφος υπέστη απώλεια ισχύος στον κινητήρα του, ενώ πετούσε πάνω από την περιοχή του αεροδρομίου.
Ο κυβερνήτης του διατήρησε την ψυχραιμία του, όπως και ο συνεπιβάτης. Ακολούθησε τη διαδικασία που προβλέπεται σε αυτές τις περιπτώσεις και αμέσως αναζήτησε χώρο που θα μπορούσε να προσγειώσει το αεροπλάνο.
Εντόπισε ανάμεσα στα θερμοκήπια ένα χωράφι το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως διάδρομος προσγείωσης.
Με ψυχραιμία και σταθερές κινήσεις, πετώντας στα όρια της απώλειας στήριξης, ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροσκάφος με ασφάλεια, αλλά και για το ίδιο το αεροπλάνο, το οποίο δεν υπέστη την παραμικρή ζημιά, παρά το ανώμαλο του εδάφους όπου προσγειώθηκε.
Τρομακτική χιονοστιβάδα «καταπίνει» χιονοδρομικό κέντρο στη Ρωσία (vid)
21:38
Δανία: Ο διοικητής της Αρκτικής διαψεύδει τον Τραμπ για άμεση απειλή Ρωσίας και Κίνας στη Γροιλανδία
21:26
Μακρόν για δασμούς Τραμπ: «Κανένας εκφοβισμός ή απειλή δεν θα μας επηρεάσει»
21:14
Ανοιχτά τα καταστήματα την Κυριακή 18/1: Ωράριο λειτουργίας, χειμερινές εκπτώσεις και σούπερ μάρκετ
21:04