Σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι αποχαιρέτησαν τη δημοσιογράφο Σούζυ Καζαντζίδου
To τελευταίο αντίο στη δημοσιογράφο Σούζυ Καζαντζίδου, είπαν σε κλίμα οδύνης συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι την Κυριακή (27/4). Η κηδεία της έγινε στον τόπο καταγωγής της το Κοκκινοχώρι Καβάλας.
Η επί σειρά ετών ρεπόρτερ του ALPHA έφυγε από τη ζωή στις 25 Απριλίου, σε ηλικία 58 ετών από καρκίνο.
Παρά τις παρενέργειες της θεραπείας, η Σούζυ Καζαντζίδου συνέχιζε να παραμένει επαγγελματικά ενεργή.
Γεννημένη το 1967 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας, ξεκίνησε τη δημοσιογραφική διαδρομή της από εφημερίδα «Εβδόμη», το Studio 7 και το Center TV.
Εργάστηκε κατόπιν σε ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ της Θεσσαλονίκης (Europe one, Ωμέγα τηλεόραση, ΕΡΤ-3, ράδιο Θεσσαλονίκη). Από το 2002 εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, αρχικά ως ανταποκρίτρια και στη συνέχεια ως επικεφαλής του ανταποκριτικού γραφείου του καναλιού στη Θεσσαλονίκη.
CNNi: Η ριψοκίνδυνη διάσωση του αμερικανού πιλότου - Κρυβόταν σε μια σχισμή στο βουνό
17:12
Σενετάκης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Δεν θα γίνω θύμα πολιτικής ανθρωποφαγίας, πότε δεν έκανα κάτι παράνομο»
17:01
Χρυσός στον τελικό των κρίκων ο Λευτέρης Πετρούνιας - Σάρωσε και στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Καΐρου
16:50
Πέντε συλλήψεις μελών κυκλώματος διακίνησης μεταναστών στη Σάμο – Επιχείρηση του Λιμενικού
16:45