Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 3χρονο παιδί μετά από σύγκρουση δύο ΙΧ στον περιφερειακό
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Τροχαίο ατύχημα με τραυματισμό ανηλίκου σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής, 27 Απριλίου, στην Περιφερειακή Οδό Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα το voria.gr, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, δύο ΙΧ συγκρούστηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες στο ρεύμα προς ανατολικά, λίγο μετά τις Συκιές.
Από το τροχαίο τραυματίστηκε ένα3χρονο παιδί, το οποίο μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, το παιδί φέρει κάκωση κεφαλής, ωστόσο, σύμφωνα με τα έως τώρα δεδομένα, η κατάσταση της υγείας τουδεν εμπνέει ανησυχία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Ερέτρια: Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε κατάστημα - Εικόνες καταστροφής
ΕΛΛΑΔΑ
Αρκαδία: Τροχαίο δυστύχημα στο Λεβίδι με μία νεκρή - IX μπήκε ανάποδα σε πλατεία
ΚΟΣΜΟΣ
ΦΟΒΟΙ ΜΗΠΩΣ ΟΙ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ: CNNi: Με το δάκτυλο στην σκανδάλη ο Τραμπ - Eξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής επέμβασης στο Ιράν
19:04
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Διαδηλώσεις σε όλη την χώρα ενάντια στην δολοφονία της Ρενέ Γκούντ από πράκτορα της ICE
18:52
ΕΛΛΑΔΑ
ΚΥΣΕΑ: Έκτακτες κρίσεις ανώτατων αξιωματικών - Ποιοι προάγονται και ποιοι παραμένουν
18:40
ΣΠΟΡ
Ζορίστηκε, αλλά κατέβαλε το Περιστέρι ο Παναθηναϊκός με 94-86
18:27
ΕΛΛΑΔΑ