Σοβαρό τροχαίο στην Καλαμάτα - Τραυματίστηκε η οδηγός του αυτοκινήτου
Ανατροπή οχήματος (φωτογραφία αρχείου)
EUROKINISSI-ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣΣοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι στη «Νέα Είσοδο» της Καλαμάτας, στο ύψος της Αστυνομικής Διεύθυνσης.
Σύμφωνα με το Best TV, όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός οχήματος, με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε φοίνικα που βρίσκεται στο διαχωριστικό του δρόμου, με αποτέλεσμα να ντεραπάρει.
Στο νοσοκομείο η οδηγός του αυτοκινήτου
Στο σημείο άμεσα βρέθηκαν δυνάμεις της πυροσβεστικής για να βοηθήσουν στον απεγκλωβισμό της οδηγού, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, με το οποίο διακομίστηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας η οδηγός που τραυματίστηκε από τη σύγκρουση. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.
Στο σημείο βρίσκονται και αστυνομικοί του τμήματος τροχαίας και διερευνούν τα αίτια του τροχαίου ατυχήματος, ενώ παράλληλα ρυθμίζουν και την κυκλοφορία, καθώς δημιουργήθηκε κυκλοφοριακό πρόβλημα στο ρεύμα εισόδου της πόλης αμέσως μετά το ατύχημα.
Δείτε τις φωτογραφίες

Στιγμιότυπα από το τροχαίο στην Καλαμάτα
Best TV
Στιγμιότυπα από το τροχαίο στην Καλαμάτα
Best TVSPONSORED
Όσα περιλαμβάνει η συμφωνία που μπορεί να τερματίσει... ή και όχι τη σύγκρουση ΗΠΑ - Ιράν
23:00
Μικρή πρόοδο στις συνομιλίες με τις ΗΠΑ για την αντιπυραυλική άμυνα διαπιστώνει ο Ζελένσκι
22:52
Συνεδριάζει την Τρίτη στις 11 το Υπουργικό Συμβούλιο - Τι θα συζητηθεί
22:42
Διαψεύδει το Ιράν δέσμευση στις ΗΠΑ για μεταφορά του ουρανίου εκτός της χώρας
22:32