ΕΛΛΑΔΑ

Σύζυγος Γ. Στουρνάρα: θα απαντήσω νομικά στην εκστρατεία σπίλωσής μου

Σύζυγος Γ. Στουρνάρα: θα απαντήσω νομικά στην εκστρατεία σπίλωσής μου

Για «εκστρατεία σπίλωσης» που ως πραγματικό στόχο έχει το σύζυγό της, Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος Γιάννη Στουρνάρα κάνει λόγο η κ. Λίνα Νικολοπούλου, προαναγγέλλοντας ότι θα κινηθεί νομικά προκειμένου να απαντήσει «στον πόλεμο διαρκείας» εις βάρος της.

Η κ. Νικολοπούλου σε ανακοίνωσή της σημειώνει ότι πρόκειται για «απροκάλυπτη και συστηματική προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων για δήθεν κατ’ εξακολούθηση παραβατική συμπεριφορά και διαπλεκόμενη λειτουργία από μια εταιρεία με ιστορία οκτώ χρόνων. Μια εταιρεία με καθ’ όλα σύννομη δραστηριότητα που έχει καταξιωθεί στο χώρο της, όπως αποδεικνύεται από τη διαχρονικότητά της, τα οικονομικά της μεγέθη και την εμπιστοσύνη των πελατών της».

«Με τέτοιες εκστρατείες σπίλωσης μια καθ’ όλα βιώσιμη και αναγνωρισμένη επιχείρηση καταρρακώνεται δημόσια και οδηγείται σε κατάρρευση και τελικά κλείσιμο» αναφέρει, υπογραμμίζοντας ότι «όλα αυτά αποσκοπούν στην πολιτική δίωξη ενός τρίτου προσώπου, κατά την πάγια τακτική των συκοφαντών να πλήττουν έμμεσα τον στόχο τους προσβάλλοντας τα πρόσωπα οικείων του».

«Η πολιτική σκοπιμότητα του δημοσιεύματος είναι προφανής: από τις δεκάδες συμβάσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ επιλέγονται μόνο αυτές που αφορούν την εταιρεία Mindwork Business Solutions για δημόσια διαπόμπευση και σπίλωση. Το βασικό ζητούμενο είναι ποιος είναι ο σύζυγος της ιδιοκτήτριας (σ.σ. Γ. Στουρνάρας)», καταλήγει.

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ