ΕΛΛΑΔΑ

Tροχαίο στον Μαραθώνα: Φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και τραυμάτισε μαθητή

Tροχαίο στον Μαραθώνα: Φορτηγό ξέφυγε από την πορεία του και τραυμάτισε μαθητή

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (29/4) στη Λεωφόρο Μαραθώνος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 16χρονος μαθητής

Σύμφωνα με το marathonpress.gr, το ατύχημα σημειώθηκε όταν ο οδηγός ενός λευκού φορτηγού, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Το όχημα ακολούθησε «τρελή» πορεία καθώς αφού ανέβηκε το κράσπεδο, πέρασε ξυστά από τη στάση λεωφορείου όπου εκείνη την ώρα βρίσκονταν μαθητές και κατέληξε πάνω σε συρματοπλέγματα.

Από την τρελή πορεία του φορτηγού τραυματίστηκε ένας μαθητής Λυκείου από την Ινδία, ο οποίος εκσφενδονίστηκε μακριά από το σημείο του ατυχήματος. Σοβαρά τραυματισμένος παρελήφθη από το ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ συνοδεία αστυνομίας σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Έχει υποστεί συντριπτικά κατάγματα σε κνήμη, περόνη και ποδοκνημική του αριστερού του ποδιού, και στο αριστερό του χέρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

190348.jpg

polismedia.gr