Φθιώτιδα: Κουκουλοφόροι ανατίναξαν ΑΤΜ - Σχεδόν 90.000 ευρώ η λεία των τριών δραστών
Ζημιές σε ATM
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/ EUROKINISSIΟμάδα κουκουλοφόρων ανατίναξε ΑΤΜ στην περιοχή του Μώλου Φθιώτιδας αρπάζοντας το ποσό των 90 χιλιάδων ευρώ.
Σύμφωνα με το LamiaReport, τα ξημερώματα της Τρίτης, τρεις κουκουλοφόροι εισήλθαν στο εσωτερικό του άδειου καταστήματος όπου βρισκόταν το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης μετρητών. Στη συνέχεια προκάλεσαν δύο εκρήξεις για να το ανοίξουν, αφαιρώντας από μέσα ποσό που προσέγγιζε τα 90.000 ευρώ.
Στη συνέχεια επιβιβάστηκαν σε κόκκινο ΙΧΕ αυτοκίνητο, σύμφωνα με μαρτυρίες, και εξαφανίστηκαν.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, οι άγνωστοι δράστες φέρονται να είχαν μαζί τους τουλάχιστον ένα όπλο, ενώ εκτός από τα εκρηκτικά, έφεραν και τροχό προκειμένου να κόψουν τα ρολά και να διαρρήξουν το χώρο.
Στο σημείο έφτασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης ΔΕΕ Λαμίας και του Εγκληματολογικού για να εξερευνήσουν το χώρο, ενώ διενεργούνται αναζητήσεις για τον εντοπισμό του οχήματος διαφυγής και των δραστών.
ΗΠΑ: Η ακτοφυλακή προσπαθεί να κατασχέσει άλλο ένα τάνκερ στα ανοιχτά της Βενεζουέλας
19:44
Ερντογάν: Δεν έχουμε βλέψεις σε ξένα εδάφη, αλλά δεν θα επιτρέψουμε παραβίαση των δικαιωμάτων μας (vid)
19:40
Συνάντηση Καλίν με στελέχη της Χαμάς για τη δεύτερη φάση του σχεδίου για τη Γάζα
19:28
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Καισαριάνη - Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής
19:14