Κατέρρευσε η οροφή δημοτικού σχολείου στα Φιλιατρά - Δεν υπήρξαν τραυματισμοί
Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών, όταν μέρος της οροφής κατέρρευσε μέσα σε σχολική αίθουσα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν τραυματισμοί.
Ο πρόεδρος της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, Σπύρος Μαρίνης, σχολίασε το περιστατικό με ανάρτησή του στο Facebook:
«Ένα ακόμα σοβαρό περιστατικό κατάρρευσης σε σχολική τάξη με κίνδυνο τη ζωή των μαθητών μας. Η απαξίωση των σχολικών υποδομών και η λογική του κόστους μέσα από την οποία αντιμετωπίζονται οι ανάγκες συντήρησης και ασφάλειας των σχολείων είναι επικίνδυνη και εγκληματική. Αυτή είναι η ''αξιολόγηση'' που γίνεται κάθε μέρα στη κυβερνητική πολιτική.
Αυτά τα μεγάλα προβλήματα επιχειρεί να συγκαλύψει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας στοχοποιώντας τους εκπαιδευτικούς που αγωνίζονται για ένα σχολείο σύγχρονο, ασφαλές, δημόσιο και δωρεάν που θα μορφώνει και δε θα εξοντώνει».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Διατάχθηκε ΕΔΕ για τον τραυματισμό 13χρονου στο σχολείο: Ελεύθεροι οι πέντε ανήλικοι που εμπλέκονται
Πάτρα: Εξιτήριο για τον 13χρονο που τραυματίστηκε στο σχολείο - Τι ερευνά η ΕΛ.ΑΣ
Διακοπές Χριστουγέννων: Πότε κλείνουν τα σχολεία
03:00
ΑΣΕΠ: Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για 2.217 θέσεις στο Δημόσιο της προκήρυξης 8Κ/2024
02:00
Πότε αναμένεται να καταβληθούν στους δικαιούχους οι συντάξεις Ιανουαρίου
01:00
Πότε πληρώνονται επιδόματα, παροχές και δώρα Χριστουγέννων από την ΔΥΠΑ
00:30