ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στη Νομική, μεταπτυχιακός φοιτητής

Στο νοσοκομείο μετά από άγριο ξυλοδαρμό στη Νομική, μεταπτυχιακός φοιτητής

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)

Στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός μεταφέρθηκε μεταπτυχιακός φοιτητής που ξυλοκοπήθηκε άγρια από ομάδα κουκουλοφόρων οι οποίοι εισέβαλαν στην Νομική Σχολή Αθηνών ενώ βρισκόταν σε εξέλιξη εκδήλωση φοιτητών και καθηγητών. 

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο συνοδευόμενος από τον κοσμήτορα της Σχολής Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, κ. Ν. Ηρειώτη.

Η εισβολή στην αίθουσα της Σχολής Νομικής και ο τραυματισμός του μεταπτυχιακού φοιτητή γνωστοποιήθηκε με ανάρτηση του καθηγητή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων Κωνσταντίνου Γρίβας κοινοπιώντας και μια φωτογραφία με αίματα στο πάτωμα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και λίγο πριν ξεκινήσει η προγραμματισμένη συζήτηση, το απόγευμα της Τετάρτης, ομάδα περίπου πέντε με δέκα ατόμων με καλυμμένα πρόσωπα – με κουκούλες και κράνη – εισέβαλε βίαια στον χώρο και επιτέθηκε απρόκλητα στους παρευρισκόμενους.

Τα άτομα φωνάζοντας συνθήματα επιτέθηκαν στους παρευρισκόμενους ενώ χτύπησαν άγρια έναν μεταπτυχιακό φοιτητή στο κεφάλι.

https://www.instagram.com/p/DJFQE_pMQOW/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν επίσης οι καθηγητές Ιωάννης Μάζης και Γιώργος Φίλης

Για την επίθεση εξέδωσε ανακοίνωση η ΔΑΠ Νομικής δημοσιεύοντας και σχετικές φωτογραφίες.