Πότε υποχωρούν οι θυελλώδεις άνεμοι - Με 30άρια έρχεται το Σαββατοκύριακο
Ισχυροί άνεμοι στο λιμάνι της Ραφήνας
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑπό την Παρασκευή (2/5) αναμένεται να αρχίσουν να εξασθενούν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν εδώ και μία εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει δραματικά από το Σαββατοκύριακο (3-4/5).
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, την Παρασκευή θα επιμείνει η αστάθεια, ενώ το απόγευμα αναμένονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες. Οι ισχυροί άνεμοι ωστόσο θα υποχωρήσουν σημαντικά.
Από Σάββατο (23/5) όμως και καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, η άνοιξη επιστρέφει, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν από τους 26 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου. Το απόγευμα, όμως, θα σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές μπόρες.
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ΒΟΟΚREADS: Λιλιά Ασαΐν - «Πανόραμα»: Όταν η διαφάνεια γίνεται εφιάλτης και η ιδιωτικότητα έγκλημα
08:50
ΚΟΣΜΟΣ
Μικροβιολόγοι εξηγούν τι συμβαίνει μέσα στο στόμα μας τη στιγμή που τρώμε ζάχαρη
08:45
ΚΟΣΜΟΣ
Ιδιοκτήτης γραφείου τελετών στις ΗΠΑ καταδικάστηκε σε φυλάκιση 40 ετών για κακοποίηση πτώματος
08:40
ΕΛΛΑΔΑ
Με 151 νέα οχήματα ενισχύονται οι δασικές υπηρεσίες σύμφωνα με το ΥΠΕΝ - Παρελήφθησαν τα 101 πρώτα
08:35
ΕΛΛΑΔΑ