Πότε υποχωρούν οι θυελλώδεις άνεμοι - Με 30άρια έρχεται το Σαββατοκύριακο
Ισχυροί άνεμοι στο λιμάνι της Ραφήνας
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑπό την Παρασκευή (2/5) αναμένεται να αρχίσουν να εξασθενούν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν εδώ και μία εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει δραματικά από το Σαββατοκύριακο (3-4/5).
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, την Παρασκευή θα επιμείνει η αστάθεια, ενώ το απόγευμα αναμένονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες. Οι ισχυροί άνεμοι ωστόσο θα υποχωρήσουν σημαντικά.
Από Σάββατο (23/5) όμως και καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, η άνοιξη επιστρέφει, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν από τους 26 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου. Το απόγευμα, όμως, θα σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές μπόρες.
SPONSORED
Η ακρίβεια βαρόμετρο στο δρόμο προς τις κάλπες - Η δύσκολη εξίσωση και ο... πληθωρισμός προτάσεων
23:15
Τραμπ στο Axios: «Τηλεφωνώ αυτή τη στιγμή στον Νετανιάχου για να μην επιτεθεί στο Ιράν»
23:13
«Είτε είσαι ηλίθια, είτε διεφθαρμένη» - Οργισμένος Τραμπ με δημοσιογράφο, διέκοψε συνέντευξή στο NBC
23:09
«Αφήστε κάτω τα τηλέφωνά σας»: Το μήνυμα της Μαντόνα στους θαυμαστές της
23:04