Πότε υποχωρούν οι θυελλώδεις άνεμοι - Με 30άρια έρχεται το Σαββατοκύριακο
Ισχυροί άνεμοι στο λιμάνι της Ραφήνας
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑπό την Παρασκευή (2/5) αναμένεται να αρχίσουν να εξασθενούν οι θυελλώδεις άνεμοι που πνέουν εδώ και μία εβδομάδα σε αρκετές περιοχές της χώρας, με το σκηνικό του καιρού να αλλάζει δραματικά από το Σαββατοκύριακο (3-4/5).
Ειδικότερα, σύμφωνα με την πρόγνωση του καιρού από τον μετεωρολόγο Κλέαρχο Μαρουσάκη, την Παρασκευή θα επιμείνει η αστάθεια, ενώ το απόγευμα αναμένονται κατά τόπους βροχές και καταιγίδες. Οι ισχυροί άνεμοι ωστόσο θα υποχωρήσουν σημαντικά.
Από Σάββατο (23/5) όμως και καθ' όλη τη διάρκεια της επόμενης εβδομάδας, η άνοιξη επιστρέφει, με τις θερμοκρασίες να φτάνουν από τους 26 έως τους 30 βαθμούς Κελσίου. Το απόγευμα, όμως, θα σημειωθούν σε ορισμένες περιοχές μπόρες.
ΚΟΣΜΟΣ
Wall Street Journal: «Πράσινο φως» στην πώληση όπλων αξίας 7 δισ. δολαρίων στα Εμιράτα
08:34
ΕΛΛΑΔΑ
Ανήλικος κατασκεύαζε κροτίδες στον Άγιο Δημήτριο: Βρέθηκαν πάνω από δέκα κιλά εκρηκτικών (vid)
08:25
ΚΟΣΜΟΣ
Ο πόλεμος στο Ιράν μπορεί να εκτινάξει την επισιτιστική ανασφάλεια, με πείνα για 363 εκατ. ανθρώπους
08:20
CULTURE
Τζεφ Κουνς, «εναλλακτική» Μισιρλού και Σορίν Ματέι: 9 προτάσεις για το Σαββατοκύριακο
08:17
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ