Σύλληψη Πολωνού στην Κατερίνη: Επιτέθηκε σε γυναίκα, την έκαψε και πέταξε τη σορό στα σκουπίδια
Δυνάμεις της αστυνομίας
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣΣτη σύλληψη ενός 17χρονου Πολωνού που διέπραξε ένα στυγερό έγκλημα στην πατρίδα του, προχώρησαν οι ελληνικές Αρχές στην Κατερίνη δυνάμει διεθνούς εντάλματος σύλληψης.
Ο νεαρός, όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία που έχουν στα «χέρια» τους οι πολωνικές διωκτικές Αρχές, κατηγορείται ότι στις 23 Απριλίου έσυρε μια γυναίκα σε ξυλουργείο, της επιτέθηκε με τσεκούρι ή σφυρί και στη συνέχεια έκαψε τη γυναίκα, ρίχνοντας στο σώμα της άγνωστη χημική ουσία, ενώ πέταξε τη σορό σε κάδο απορριμμάτων.
Μετά την αποτρόπαια πράξη του, ο 17χρονος ήρθε στην Ελλάδα με γκρουπ εκδρομέων για διακοπές.
Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Πολωνία το οποίο εκτελέστηκε στην Ελλάδα, όταν εντοπίστηκε.
Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το πολωνικό αίτημα.
Αναφορά Συρεγγέλα κατά Κωνσταντοπούλου για «αντιδεοντολογική συμπεριφορά»-«Ουδέποτε έχει ανακαλέσει»
13:27
Διεγράφη από το ΠΑΣΟΚ ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος
13:25
Αρνιακός στο CNN Greece: Στο έλεος θυελλωδών ανέμων και βροχών η χώρα - Έρχονται καταιγίδες στην Αττική τις επόμενες ώρες
13:25
Ναυάγιο στη Χίο: «Στηρίζουμε το Λιμενικό» λέει ο Πλεύρης- Ενημέρωση από Κικίλια ζητά η αντιπολίτευση
13:23