Νεκρός εντοπίστηκε 45χρονος μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWS / ΤΟΣΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣΝεκρός μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο εντοπίστηκε 45χρονος, από μια γειτόνισσά του.
Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr, όλα συνέβησαν χθες το μεσημέρι – ανήμερα της Πρωτομαγιάς – όταν γειτόνισσα του 45χρονου επιχείρησε να τον εντοπίσει χωρίς αποτέλεσμα.
Τελικά κατάφερε να μπει στο σπίτι του και τότε αντίκρισε τον άτυχο άνδρα χωρίς τις αισθήσεις του.
Άμεσα ειδοποίησε το ΕΚΑΒ με τους διασώστες να μην μπορούν να επαναφέρουν στη ζωή τον 45χρονο καθώς ήδη είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.
Για το περιστατικό ενημερώθηκε η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και ξεκίνησε τις έρευνες για την υπόθεση.
Αξίζει να σημειωθεί πως ήδη έχει διαταχθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής ωστόσο το επικρατέστερο σενάριο κάνει λόγο για θάνατο από παθολογικά αίτια.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τροχαίο δυστύχημα στο Χαλάνδρι - Νεκρός 45χρονος οδηγός μοτοσυκλέτας
Επιβάτης βρέθηκε νεκρός μέσα σε κρουαζιερόπλοιο στο Κατάκολο Ηλείας
Kιτ πρώτων βοηθειών στα οχήματα: Τι αλλάζει και ποιο είναι το πρόστιμο για τους παραβάτες
02:00
Ψηφιακό Αποδεικτικό Είσπραξης: Τέθηκε σε εφαρμογή από την ΑΑΔΕ - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Νέα εφαρμογή για εύκολη στάθμευση στην πόλη από τον Δήμο Αθηναίων - Πώς λειτουργεί
00:30
Μουντιάλ 2026: Παραμένει στον πάγκο της Βραζιλίας ο Αντσελότι παρά τον αποκλεισμό
23:59