Έκρηξη στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή η 39χρονη γυναίκα που ακρωτηριάστηκε
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣτα τραύματά της υπέκυψε η γυναίκα που ακρωτηριάστηκε μετά από έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου (3/5) έξω από πολυκατοικία και κάτω από υποκατάστημα τράπεζας, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Η τραυματίας μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο φέροντας σοβαρά τραύματα, με το ιατρικό προσωπικό να καταβάλει προσπάθειες να την κρατήσει στη ζωή, η γυναίκα όμως δεν τα κατάφερε.
Σύμφωνα με πληροφορίες του grtimes, η 39χρονη γυναίκα ήταν περαστική από το σημείο της έκρηξης.
Το περιστατικό συνέβη μπροστά από την είσοδο κλειστού πάρκινγκ πολυκατοικίας, στη συμβολή των οδός Αγίου Δημητρίου και Πλάτωνος.
Από την έκρηξη προκλήθηκαν ζημιές στο πάρκινγκ, σε παρακείμενα καταστήματα, διαμερίσματα και οχήματα.
Για τα ακριβή αίτια της έκρηξης διενεργείται έρευνα από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ το σημείο παραμένει αποκλεισμένο.
Ισραήλ: Νεκρός ο υπουργός Άμυνας του Ιράν - Αγνοείται η τύχη του Χαμενεΐ
16:08
Ανοιξαν οι σταθμοί Μετρό «Σύνταγμα» και «Πανεπιστήμιο» - Κλειστή η Βασιλίσσης Αμαλίας
16:02
Βίντεο του CNN Greece από τα επεισόδια στο Σύνταγμα λίγο πριν και μετά το συλλαλητήριο για τα Τέμπη - 11 οι συλλήψεις
15:53
Ένταση και μολότοφ στην πορεία για τα Τέμπη και στη Θεσσαλονίκη (pics & vids)
15:44