«Προθέρμανση» για καλοκαίρι: «Βούλιαξαν» οι παραλίες της Αθήνας από κόσμο
Οι πρώτες βουτιές στη θάλασσα και τα παιχνίδια στις παραλίες είναι γεγονός, καθώς το Σάββατο αρκετοί Αθηναίοι υποδέχτηκαν την άνοδο της θερμοκρασίας με εξορμήσεις στις πλαζ. Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει ακόμα Μάιο, όμως το σκηνικό στην παραλιακή ήταν καθαρά καλοκαιρινό.
Από νωρίς το πρωί λουόμενοι άπλωσαν τις πετσέτες τους και πήραν θέση στη πρώτη γραμμή. Με σύμμαχο τον καιρό και παρότι η θάλασσα είναι ακόμα κρύα, μικροί και μεγάλοι ξεχύθηκαν στις παράλιες. Τα παιχνίδια στην θάλασσα δεν είχαν τέλος για για πολύ κόσμο, που ήταν αποφασισμένος να μείνει μέχρι αργά το απόγευμα στις παραλίες.
Μάλιστα, οι πιο τολμηροί ήταν οι τουρίστες. Οι περισσότεροι επιλέγουν τις ελεύθερες παραλίες, καθώς το κόστος στις οργανωμένες πλαζ για ένα σετ ξαπλώστρες, μπροστά στο κύμα ξεπερνά σε κάποιες περιπτώσεις και τα 50 ευρώ.
Με τον καιρό να θυμίζει πια καλοκαίρι και την παραλία να σφύζει από κόσμο δεν μπορούμε πάρα να πούμε... καλό καλοκαίρι.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποχωρούν οι βοριάδες και έρχεται πρόωρο «καλοκαίρι» - Πού θα σημειωθούν τα πρώτα 30άρια
SPONSORED
Πότε σταματούν οι εγγραφές για τους παιδικούς σταθμούς του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών
04:00
Άνοιξαν οι εγγραφές για τις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Αθηναίων - Ποιο το πρόγραμμα
03:00
Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων 2026
02:00
Πότε θα καταβληθεί το επίδομα παιδιού - Τα λάθη που «καίνε» τους δικαιούχους
01:00