Kρήτη: Τρία κιλά κοκαΐνη βρήκε η αστυνομία σε χωράφι
Τρία κιλά κοκαΐνη ξέθαψε η αστυνομία από το χωράφι οικογένειας σε χωριό του δήμου Γόρτυνας στην Κρήτη. Τα μέλη της οικογένειας συνελήφθησαν.
Σύμφωνα με το cretalive στο πλαίσιο της έρευνας εντοπίστηκε και κατασχέθηκε μεγάλο χρηματικό ποσό της τάξης των 35.000 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή της οικογένειας.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο οι γονείς, όσο το ανήλικο παιδί αλλά και ο παππούς είχαν το δικό τους ρόλο στην διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών.
Εγκέφαλος του κυκλώματος για την αστυνομία θεωρείται ένας 45χρονος που αποτελεί παλιό γνώριμο των αρχών με δράση στο εμπόριο ναρκωτικών.
Για τη σύλληψη του η αστυνομία έστησε "μπλόκο" στο αεροδρόμιο Ηρακλείου και συνέλαβε τον 45χρονο μόλις αποβιβάστηκε από το αεροπλάνο
ΧΡΗΜΑ
Αντίστροφη μέτρηση για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων - Στις 15/07 λήγει η προθεσμία
05:00
ΧΡΗΜΑ
ΔΥΠΑ: Ξεκινούν οι αιτήσεις για 28 βρεφονηπιακούς σταθμούς - Ποιοι οι δικαιούχοι
04:00
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα αδείας: Πώς υπολογίζεται και πότε πρέπει να καταβάλλεται
03:00
ΧΡΗΜΑ
Θερινές εκπτώσεις: Την Δευτέρα 13 Ιουλίου ξεκινούν - Οι Κυριακές που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά
02:00
ΕΛΛΑΔΑ