Δύο 19χρονοι κατηγορούνται για ξυλοδαρμό οδηγού λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη
Αστικό λεωφορείο
INTIME NEWS/ ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣΔύο 19χρονοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό ενός 52χρονους οδηγού αστικού λεωφορείου, όπως κατήγγειλε ο ίδιος, τον περασμένο μήνα, στο Τριάδι στη Θεσσαλονίκη.
Το επεισόδιο, σύμφωνα με τον καταγγέλλοντα οδηγό, συνέβη όταν έκανε παρατήρηση στους κατηγορούμενους νεαρούς να απομακρύνουν τη δίκυκλη μηχανή τους από στάση λεωφορείου, επειδή εμπόδιζε.
Ο οδηγός του λεωφορείου νοσηλεύτηκε τρεις μέρες σε νοσοκομείο και μετά το εξιτήριο που έλαβε κατήγγειλε το συμβάν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα. Η ταυτοποίηση του πρώτου 19χρονου έγινε άμεσα από τις Αρχές και τώρα ταυτοποιήθηκε και ο δεύτερος, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Εις βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία διαβιβάζεται στην εισαγγελία πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.
Τον Δεκέμβριο η απόφαση της Κομισιόν για τις πωλήσεις κινητήρων εσωτερικής καύσης μετά το 2035
14:02
Byron: Οκτώ περιοχές στο πέρασμα της κακοκαιρίας τις επόμενες ώρες – Πότε υποχωρεί (pics - vids)
14:00
Θεσσαλονικη: Ένταση μεταξύ ΜΑΤ και αγροτών στον κόμβο των «Πράσινων Φαναριών»
13:56
Πλημμύρες στην Ινδονησία: Ενισχύεται η ανθρωπιστική βοήθεια - Πάνω από 800 νεκροί (pics)
13:55