Φυλακές Κορυδαλλού: Απετράπη απόπειρα εισαγωγής κινητών
Οι φυλακές Αυλώα
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSIΑπόπειρα εισαγωγής κινητών τηλεφώνων στις φυλακές Κορυδαλλού απέτρεψαν οι αστυνομικές αρχές, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Μαΐου.
Συγκεκριμένα, αστυνομικοί του Τμήματος Κορυδαλλού σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος 19χρονου αλλοδαπού, που επιχείρησε να μεταφέρει τέσσερα κινητά τηλέφωνα και τρία καλώδια φόρτισης επιμελώς κρυμμένα στον πάτο παπουτσιού, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου σε κρατούμενο συγγενή του.
Σύμφωνα με ΕΛΑΣ τα αντικείμενα προορίζονταν για 22χρονο αλλοδαπό έγκλειστο, ο οποίος φέρεται να είχε υποκινήσει την πράξη. Σε βάρος του επίσης σχηματίστηκε δικογραφία για ηθική αυτουργία.
Τα κατασχεθέντα αντικείμενα παραδόθηκαν στις αρμόδιες υπηρεσίες, ενώ η σχετική δικογραφία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη στο Ζεφύρι 44χρονος δραπέτης από τις φυλακές Κορυδαλλού
Ο Τραμπ άσκησε τα πρώτα βέτο της δεύτερης προεδρικής θητείας του
23:26
To 2025 ο ρωσικός στρατός εκτόξευσε κατά της Ουκρανίας 60.000 βόμβες και 100.000 drones
23:16
Εμβληματικός πίνακας του Πικάσο αξίας ενός εκατ. ευρώ πωλείται για... 100 ευρώ, για καλό σκοπό
23:00
Συρία: Ένας νεκρός, πολλοί τραυματίες από βομβιστική επίθεση αυτοκτονίας στο Χαλέπι
22:58