Στο στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας ο Γερμανός ορειβάτης που τραυματίστηκε στον Όλυμπο
Ασθενοφόρο
EUROKINISSI / ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣΔιασωληνωμένος μεταφέρθηκε στο στρατιωτικό νοσοκομείο Λάρισας, ο άτυχος Γερμανός ορειβάτης ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος σε φαράγγι κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» στον Όλυμπο σε υψόμετρο 2.100 μέτρων.
Ο ορειβάτης βρέθηκε στο γκρεμό ενώ έκανε ορειβασία με ομάδα τουριστών. Αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική αλλά και δύο ΕΜΑΚ, η 2η και η 8η. Στη διάσωσή του συμμετείχαν 12 πυροσβέστες από Θεσσαλονίκη αλλά και άνδρες του πυροσβεστικού σώματος Λιτοχώρου.
Κλήθηκε ελικόπτερο της πυροσβεστικής υπηρεσίας και μετά από πολύωρη προσπάθεια για τον απεγκλωβισμό τον μετέφερε στην 110 Πτέρυγα Μάχης από όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο για τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Σε εξέλιξη επιχείρηση διάσωσης Γερμανού ορειβάτη στον Όλυμπο
ΚΟΣΜΟΣ
Έφτασαν οι Ουκρανοί διαπραγματευτές στο Μαϊάμι: Πιθανή συμφωνία στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ
13:27
ΕΛΛΑΔΑ
Δολοφονία κοινοτάρχη στο Αγρίνιο: «Συναντηθήκαμε στο καφενείο - Τον ακολούθησα και έστησα καρτέρι» (pic)
13:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Κοντογεώργης για αγρότες: Οι δρόμοι δεν θα ξανακλείσουν - Με τον διάλογο θα καταλήξουμε σε λύσεις
13:10
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Πέθανε σε ηλικία 95 ετών ο πρόεδρος της Βιοχάλκο Νίκος Στασινόπουλος
13:03
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ