Ομόφωνα ένοχος ο 19χρονος για τον θανάσιμο τραυματισμό του Γιώργου Λυγγερίδη με φωτοβολίδα
Ο Γιώργος Λυγγερίδης
ΙΝ ΤΙΜΕΤην ομόφωνη ενοχή του 19χρονου που έριξε την ναυτική φωτοβολίδα τραυματίζοντας θανάσιμα τον αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, τον Δεκέμβριο του 2023 στα επεισόδια που έγιναν στου Ρέντη, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Πειραιά.
Η δίκη μετά την απόφαση ενοχής είναι σε εξέλιξη με τους δικηγόρους του 19χρονου να ζητούν ελαφρυντικά.
Θα ακολουθήσει η ποινή που θα αποφασιστεί από τους δικαστές του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Πειραιά για τον 19χρονο κατηγορούμενο.
Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας της έδρας στις αρχές Απριλίου είχε ζητήσει την ενοχή του κατηγορούμενου για ανθρωποκτονία από πρόθεση.
Μάλιστα η δικαστική λειτουργός είχε χαρακτήρισε προκλητικά θρασύ και αμετανόητο τον 19 χρόνο κατηγορούμενο, που απαξίωσε την ίδια τη ζωή.
Τι πρέπει να έχετε μέσα στο νέο κιτ πρώτων βοηθειών του «Φαρμακείου αυτοκινήτου»
05:00
Νέα διάταξη για τον νόμο Κατσέλη: Τι και πόσο κερδίζουν οι δανειολήπτες - 9 ερωταπαντήσεις
04:00
Kοινωνικός τουρισμός 2026 - 27: Δείτε τους οριστικούς πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων
03:00
Μεταφορά χρημάτων γονέων από κοινό τραπεζικό λογαριασμό: Πότε θεωρείται δωρεά - Οι παγίδες
02:00