Αμφιλοχία: Ομολόγησε ο 67χρονος πατροκτόνος - Τι υποστήριξε στις Αρχές
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕΣοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία από την πατροκτονία που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στο Χαλκιόπουλο της Αμφιλοχίας, στην Αιτωλοακαρνανία, με θύμα 95χρονο και καθ’ ομολογίαν δράστη τον 67χρονο γιο του, πρώην αστυνομικό.
Ο 67χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, όπου ομολόγησε την πράξη του. Φέρεται να υποστήριξε ότι τα προβλήματα άνοιας που είχε ο πατέρας του και οι τάσεις φυγής του δεν τον άφηναν να κοιμηθεί και αυτός είναι ο λόγος που, με μια γκλίτσα και ένα μαχαίρι, έβαλε τέλος στη ζωή του πατέρα του.
Το πρωί επικοινώνησε με τον αδερφό του, ο οποίος θα αναλάμβανε τη φροντίδα του πατέρα τους και του είπε ότι διέπραξε το έγκλημα.
ΧΡΗΜΑ
Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών στα σούπερ μάρκετ από την ΑΑΔΕ: Πώς θα λειτουργεί
02:00
ΧΡΗΜΑ
Συντάξεις Φεβρουαρίου: Πότε θα καταβληθούν στους δικαιούχους - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
01:00
ΧΡΗΜΑ
Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το πρόγραμμα κατάρτισης δικαιούχων ανέργων
00:30
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι η παροχή φυσικού αερίου από το Ιράν θα ξαναρχίσει σύντομα
23:59
ΕΛΛΑΔΑ