Κίνηση: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στον Κηφισό - Χαμηλές ταχύτητες στην Κηφισίας
Κίνηση στους δρόμους
Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟ)Με ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση ξεκινά το πρωινό της Παρασκευής (9/5) στους περισσότερους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου με τα προβλήματα να είναι έντονα στον Κηφισό στην Κηφισίας αλλά και στην Αττική Οδό.
Αναλυτικότερα, πυκνή ροή υπάρχει στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου από το Χαιδάρι έως τα Διυλιστήρια, στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εισόδου.
Χαμηλές ταχύτηες διαπιστώνονται στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από τη Λένορμαν έως τη Λαχανά καθώς και στο ρεύμα εισόδου της Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών) Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα στην Λ. Κηφισού τόσο στο ρεύμα ανόδου όσο και καθόδου.

Αρκετά προβλήματα διαπιστώνονται σε αρκετούς δρόμους που οδηγούν στο κέντρο όπως στην Λ. Κηφισίας όπου τα αυτοκίνητα κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, τόσο στο ύψος του Δακτυλιού όσο και στον Φάρο Ψυχικού. Αυξημένη είναι η κίνηση επίσης σε:
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Λ. Βουλιαγμένης
Λ. Ηλιουπόλεως
Λιμάνι Πειραιά
Λεωφόρο Ποσειδώνος
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις που φτάνουν τα είκοσι λεπτά παρατηρούνται στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο από τον κόμβο της Μεταμόρφωση έβς τον Κόμβο της Κηφισίας αλλά καιστο ρεύμα προς Ελευσίαν στην έξοδο για Λαμία.
Τι πρέπει να περιλαμβάνει το νέο κιτ πρώτων βοηθειών αυτοκινήτου
01:00
Έκτακτη οικονομική ενίσχυση 150 ευρώ ανά παιδί: Πότε θα καταβληθεί στους δικαιούχους
00:30
ΕΕ σε Τραμπ: «Κυριαρχικό δικαίωμα» ο ψηφιακός φόρος – Προειδοποιεί για άμεση αντίδραση
23:59
Σε απάντηση της επίθεσης κατά εμπορικού πλοίου τα πλήγματα των ΗΠΑ στο Ιράν
23:52