Η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε την 16χρονη στην Πάτρα
Αστυνομική επιχείρηση στην Αττική
INTIME NEWSΣτη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία του 37χρονου που βίασε την 16χρονη στην Πάτρα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αχαΐας. Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, για βιασμό ανηλίκου και κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη.
Το ανήλικο κορίτσι σύμφωνα με το pelop.gr εκμυστηρεύτηκε σε συγγενικό της πρόσωπο, πως ο συλληφθείς της έλεγε: «Μην ανησυχείς εγώ θα είμαι ο μπαμπάς σου, εγώ σ’ αγαπάω, θα λες εμένα μπαμπά».
Με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή σήμερα το πρωί, ο 37χρονος κρίθηκε προφυλακιστέος και πλέον θα κρατείται έως τη δίκη του.
Δείτε εδώ την ανακοίνωση της Αστυνομίας με τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του δράστη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πάτρα: Στη φυλακή 37χρονος για βιασμό ανήλικης - Νέα καταγγελία σε βάρος του για ασέλγεια σε 8χρονη
Χειμερινές εκπτώσεις: Τι περιμένει η αγορά μετά την πτώση εορταστικού τζίρου για 1 στις 2 επιχειρήσεις - Ελπίδα η «ρευστοποίηση» του στοκ
07:50
Κακοκαιρία: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά σήμερα λόγω του χιονιά
07:45
Αποκολλήθηκε τμήμα γέφυρας στη Νέα Ιωνία - Ειδικό κλιμάκιο θα ελέγξει τη στατικότητα
07:35
Remade: Το fashion project που ξεκίνησε από το χόμπι μιας 15χρονης Ελληνίδας
07:34