Σύλληψη 55χρονου στο «Ελ. Βενιζέλος» με περισσότερα από 2,8 κιλά κοκαΐνης
Έναν 55χρονο αλλοδαπό, μέλος διεθνούς εγκληματικής ομάδας, που δραστηριοποιούνταν στην εισαγωγή κοκαΐνης και ηρωίνης στην ελληνική επικράτεια, μέσω της αεροπορικής οδού συνέλαβαν το πρωί του Σαββάτου αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο ελέγχων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών στη χώρα μέσω αεροπορικών οδών, κατόπιν αστυνομικών ενεργειών και δημιουργία προφίλ («profiling»), εντοπίσθηκε ο 55χρονος και πιστοποιήθηκε η εγκληματική του δράση.
Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο κατηγορούμενος, προερχόμενος από χώρα του εξωτερικού, κατελήφθη να εισάγει στην ελληνική επικράτεια σημαντική ποσότητα κοκαΐνης και ηρωίνης, που είχε αποκρύψει στις αποσκευές του, μέσα σε σακούλες με αποξηραμένες γαρίδες.
Συνολικά, από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 16 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 2.835 γραμμάριων και αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, που περιείχε ηρωίνη, συνολικού μικτού βάρους 100 γραμμαρίων. Οι συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνελήφθη 30χρονος, μέλος διεθνούς κυκλώματος κοκαΐνης - Εντοπίστηκαν 53,7 κιλά στον Πειραιά
Ο «χάρτης» των πληρωμών έως τις 9 Απριλίου από e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ
04:00
Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους του Youth Pass 2026 - Πώς πιστώνονται τα 150 ευρώ
03:00
Τι πρέπει να γνωρίζετε για το θερινό ωράριο μειωμένης τιμολόγησης που τέθηκε σε ισχύ από τον ΔΕΔΔΗΕ
02:00
Στα «σκαριά» νέα «Ανακαινίζω» και «Νταντάδες της γειτονιάς» - Ποιοι δικαιούνται έως 36.000 ευρώ
01:00