Πάτρα: Γυναίκα κατήγγειλε τον σύζυγό της για βιασμό - Το ζευγάρι έχει έξι παιδιά
Περιπολικό της αστυνομίας
PixabayΣτην δικαιοσύνη οδηγείται πατέρας έξι παιδιών στην Πάτρα, μετά την σοβαρή καταγγελία που έκανε σε βάρος του η σύζυγος του για βιασμό.
Σύμφωνα με το tempo24 η καταγγελία από την γυναίκα εναντίον του συζύγου της για βιασμό, έγινε χθες στην Αστυνομία στην Πάτρα.
Το ζευγάρι προσήχθη από αστυνομικούς το απόγευμα στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας στην Πάτρα, ύστερα από κλήση της συζύγου.
Εκεί η γυναίκα κατήγγειλε οτι ο άνδρας της την ανάγκασε χωρίς τη θέλησή της σε σεξουαλική πράξη και προέβη σε μήνυση εις βάρος του.
Εξαιτίας της σοβαρότητας του αδικήματος, η δικογραφία της υπόθεσης διαβιβάστηκε στην Ασφάλεια Πατρών, αστυνομικοί της οποίας διενεργούν προανάκριση.
Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και χρόνια και έχει αποκτήσει έξι παιδιά, ενώ και οι δύο ασκούν υγειονομικά επαγγέλματα.
Ο σύζυγος αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.
ΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ: Κακοκαιρία Byron: Υποδομές στα όρια των αντοχών τους - Προβλήματα σε Μάνδρα, Νέα Πέραμο και Μέγαρα
17:20
Ορειβάτης άφησε την σύντροφό του «να παγώσει μέχρι θανάτου» - Οι τελευταίες στιγμές της (pics)
17:19
Μητσοτάκης: «Αν βρούμε φυσικό αέριο αλλάζουν τα πάντα» - Οι σχέσεις με ΗΠΑ, η Τουρκία και το SAFE
17:03
Αγρότες: Η στιγμή που τρακτέρ τρέχει με όπισθεν να σπάσει τον αστυνομικό κλοιό - «Πάτα τον» φώναζαν (vid)
16:54